nU E MATHILDA HÄÄÄRR ;)

Nu e mathilda här så hej då ;) kommer inte blogga idag :P btw vi har varit o hyrt film och köpt monster, choklad och nått mer ;)<33
pUSS MATHILda o LInn

<333


'





Jag lovade..

...att alla som kommenterade förra inlägget skulle på bli länkade och de två första skulle få en text meen eftersom bara en ville få en länkning så här kommer den patti!!
Patricia skriver om olika grejer, rätt mycke mode och sånt för de gillar hon (tror jag haha) xd  Lite tips, hiss/diss, modetips och såklart lite ponnisar för hon rider (eller red) på Täby RS ;) Aa, de va väl lite om hennes blogg, gå in där! Jag e fast men jag hatar att när man ska gå in så har hon inte skrivit något nytt, för er som inte känner henne kankse de bli svårare för att fastna men kolla :) Hennes blogg e som min, neutral, inte massa blablabla i inläggen :P eller mina kanske e så men inte hennes ;)
Där e hooon <33

Die Hard nurå :)

Nu ska jag lägga mej framför tv:n o kolla die hard med ragge ;)<33 Imrn kommer mathilda och hon ska sova hos mej då mamma e i danmarké ;) ja o matti kommer ha de bäst bah så ni vet så stör inte höhö xd<33 men på morgonen ska jag till hovslagaren.. men buuh fast mathilda o ragge kan stanna hemma ;P <33 haha men nu ska jag dö i soffan ;) hej dååååå!!!

<---- ellinor har börjat blogga again ;)

alla som kommenterar detta inlägg blir länkade, de två första får en text om sin blogg tooo ;)

Äta nere vid sjön - de lät fint :)

Aa, pappa kom hem o sa att vi skulle ner till Djursholm och äta vid vattnet ;P Trevlit värre :D<33 Haha xd! men aa idag ska jag rida lite barbacka på banan i guess, och Linda, om du ser de här.. ska du rida dixxan idag?? <33 Då blir vi barbacka ungarna eller fixa ni en sadel i måndags?? <33 Aa, men nu ska jag dra så hej svejs !!


den finaste bilden på linda som jag kunde hitta höhö xd<33


Sovit två timmar, jippe -.-

Ochd en här gången va de inte meningen ;) De e så ljust ute för hos pappa har jag bara persienner (stavning) och de skyddar inte mot solen och det börjar ju bli ljust vid 3 :( Sen e de så äckligt varmt och jag har en hund hos mej som piper för att de e så varmt o ljust så han kan inte heller sova, jävla skit rent ut sagt höhö ;p Ne men så här såg min kväll och natt ut :)

00.00
- Gå och lägga mej
01.00 - (kolla på klockan) hade ännu inte somnat :/
somnade väl
03-? - Vakna.. kunde inte somna
04.30 - gick ut o la mej i soffan och kolla på tv
06.15 - Ut med Ragnar :P
07.00 - Kolla tv <33

Visst va den fin..? Nu e jag så jäkla trött så kom på min begravning, den e om några minuter ;)<33


bjuder, ja o linda hade kul... men aa ;)<33 haha

Puss <33

Sommarlov eller inte

Jag ska bli bättre på att uppdatera :) Tycker ni själva att jag ska bli de eller spelar de ingen roll? Hur som helst är frågan, vill ni att jag fortsätter blogga? Upp till er själva, jag har inga problem med att sluta eller inte.
Aja, har precis varit ute med Ragge ;) Inna jag skulle ut hitta jah inte nyckeln o jag kan ju inte gå utan att låsa så jag sprang runt i huset och fick panik, vad skulle mamma säga om att jag hade slarvat bort en till nyckel? Jag typ gick runt o skrek haha nee men sen gick jag ut och nyckeln hängde kvar i låset, denna klassiker :P
Frågan ställs till er läsare :)
Vill ni att jag fortsätter?


arkivbild -.- pallar inte lägga ut nya denna sekund ;)

Puss




Bloggpause :)

Ja, nu e de ju sommar o allt o man e ute.. iaf sitter inte jag inne och bloggar då men såklart kommer de in ngt inlägg ibland :) Fast de vet jag inte :) Men ngt kankse de kommer :) Hoppas i får en bra sommar!!
Puss <33

Bada, dygna och se på Sex and The City med Linda <33

Aa, de e vad jag ska göra idag så de kanske inte blir mer än ett eller två inlägg idag <33 ;D
Puss <33

Är det ingen som vill bli länkad?

I så fall, nehe! xD Haha xd!! <33 Nu ska jag sova.. eller inte men jag har skit tråkigt iaf så alla kan väl messa mej?!! Tack!!! <33

Puss <33
meeen.. jättefint!!! -.-' hahaha xD
HAHAHHAHAHAHHAHA XD!! KOLLA MINA FETTO ARMAR -.-'''' ELLER ÄR DET FÖR ATT DEM E NÄRMRE KAMERAN? HOPPAS DE!!!!!!!!!!!!!!!!! SKA SLUTA MED MAX ;)<333 FAST NEEE!!!!!!!!!!!!!!!

Glad Midsommar!!

Berättar imorgon om när vi lasttränade idag! Men nu vill jag bara säga GLAD MIDSOMMAR!! Vad ska ni göra? Är det bara jag som ska vara hemma och äta gott och gosa ner sig i soffan tidigt och kolla på TV??


;D <33


Jobb jobb jobb!!

Haha, detta e mitt fina tidsinställda inlägg. Jag ska ju försöka med bättre uppdatering men ibland går det ju inte så nu har jag tänkt att köra med lite tidsinställda ;)
Men nu är jga garanterat och tar in Chili och Bailey ;) Står säkert i nån utav hagarna ;)<33 k bryy ;) haha xd <33 men ja, de va väl allt ;)
btw GLAD MIDSOMMAR!!!! <333


mobboffer -..-'

Dagens kommentar :)

Jag sitter o kollar in en 11 årings konstiga blogg, bloggen är bara rolig för hon skriver konstigt och lägger ut.. aa väldigt fina *host* bilder !! xD Hahah xd !!!!

Jag:
Asso kolla, hon skrev på sin blogg: Utgång, ska träffa **** :)
Mamma: Till sandlådan då eller? xD

Ni fattar säkert inte men om man fattar lät de rätt roligt, kommer från mammas mun :) !! de lät väldigt spydigt !! xD

????



Igår så va jag me Linda!! <33

Aa, tänkte berätta lite om igår när jag va med Linda :)
Vi började med att hyra film på statiol, vi hyrde en film som hette Easy A. Är det någon som har sett den? I såfall vad tyckte ni? Jag tyckte den va rätt bra, rätt rolig o så! Tror Linda tyckte de samma :P Iaf så åt vi glass och drack iste, haha xd <3! Sen lite senare drog vi till stallet och satt i köket o kolla in töntiga bloggar på iPaden haha, o fika! Sen fixade vi lite hö och mockning åt Dixie sen red vi ut ;) De e så ovant att ha en ponni som går sjukt fort och hamnar 10 meter framför Dixie o Linda, brukar vara tvärtom eller jämt men nu e jag snabb!! ;D Vi skrittade ut iaf i 30 min för jag red ju lektion i Tisdags, red på banan själv så han behövde lite "vila" fast ändå gå och idag får han stå helt och hållet för idag har jag 4 hästar att ta hand om ;)<33

Bailey = Gå ett tag, mocka, fixa hö, borsta, hovar (visitera)
Santria = Kratsa hovarna, borsta, fixa vatten (visitera)
Lizette = Kratsa hovarna, borsta, fixa vatten (visitera)
Chili = Ta in, kolla ben o hovar, borsta (visitera)

Hej o hå, så de kan gå :p <33 Haha what?
Skolavslutning 2009 eller 10 :)

Btw jag skrev ju en fråga där uppe, alla som svarar blir länkade, ni första 3 som kommenterar detta inlägg skriver jag en text om och ni får en länkning, ni andra.. en länkning xD

Puss <33

Bloggar när jag kommer hem från promenaden med Ragnar!

.

Hej

E me Linda <3333

Hej

E me Linda <3333

Länkbyte med Pauline :)

Pauline skriver om sina ponnisar på sin blogg men också annat! Hon har två ponnisar, Lizette och Santria! Hon hoppar mest men hon e en duktig ryttare för hon tränar också dressyr (eller gjorde iaf vad jag vet, kanske fortfarande?) med Santria och därför är Santria en välriden ponny!!! <333
Kika in på hennes blogg! Hon har bra uppdatering för det mesta och hon har roliga inlägg men sorliga… du får veta va de e om du klickar här !!!!!!!! <3333



Pauline o Santria ;)<3333 fiiina ;)<33



Jag tänker inte...

skriva ett till inlägg om i te 5 har gått in och skrivit något på lindas blogg, oavsett om ni känner henne eller inte så kan ni bli länkade om ni går in o skriver något till henne!! Tänk er själva att sitta i hennes sits och behöva ta bort sin vän!! Elin har varit så sjukt gullig o gjort de, e inte ni också de?

Nu..

går jag upp och lägger mej :) Fast jag antar att jag kommer ligga o messa me alla <33 aa iaf inte dem som sover x)
Tänkte bara länka en jättegullig tjejs blogg och hon heter Linda!! Så söt o allt <33 De har tagit bort deras ponni så hon e rätt ledsen så alla kan väll gå in här och skriva en gullig kommentar!! Folk blir glada när de får en snäll kommentar. Hur många minuter tar de liksom ?
När du har gått in på hennes blogg och skrivit en gullig kommentar, skriv då här att du har gjort de!! <33 Då gör jag en grej :)

Klicka här för att komma till hennes blogg !!


Så söta <33

Puss <33

Winchester - Bailey :)

Ska till Winchester med olivia och gosa på honom och sen blire att rida Bailey!! Ska nog rida ut lite eftersom jag red lektion igår i jäklar va de regna!! Sen efetr ett tag kom den värsta åskan jag har varit med om och den va precis över ridhuset :s Men bailey ryckte bara till sen va han lugn ;D I början av passet hade vi sitsträning så jag blev longerad av Gabriella och han va jättebusig och skuttade till lite och jag fick ju inte hålla i mig :s haha x)
(Mobba inte mitt Fejs :P)
Världens bästa matchning ever!
Marinblått o Beige
Tröja: Marinblå Pikeur
Byxor: Marinblå YKK
Schabrak: Beige med marinblå kant Jacson
Benlindor: Marinblå Jacson

De går inte att publicera inlägg :(

Jag har liksom skrivit ett som skulle publicerats igår, de va bilder på Ragnar när han va en liten plutt o så men nu gar de inte att publicera så ni får de senare idag :) Puss<33

Tralalallallala!!!

Tjaja bloggeeeeeeeen ;") <333 Hahha nee men sitter o messar me beeeecka bara så ni veeet de <33 Haha meeen iaf så orkar jag inte blogga nu före e faktiskt kväll o då ska små flikkor såva aa så e de <333 haha x) tant grön tant blå tant greddelin :)
dubble hake ;)<33
Puss <333

Nu text, bilder Next <3

Som jag skrev förut skulle Therese, Molly o Bellan kommer över å bada o så blev de :-) pga av vädret blev vi osäkra på om de skulle bli som tänkt men som Therese skrev till mamma: bad eller inte, barnen blir ju besvikna om de inte får träffa Linn :) naaw <3 gulligt ;D Men nu e vi på väg till stallet, rida lektion! O jag ska använda mina nya ridbyxor, bild kommer sen på hela våran outfit :p Hur har eran dag sett ut? Kul att höra vad andra gör :) Kramis

Ragnar har faktiskt varit liten :P

här får ni lite "när ragnar var bebis" bilder <33
ragnar kissa inne… torka upp torka upp -.-'
rosa bebis mage!!

Puss <33

De e sool!!

Ja, Nu på sommarlovet ska man ju bada hela tiden!! Men, vädret har inte varit på topp :( Meen, äntligen !! I eftermiddakommer Therese, Molly o Bellan tror jag :D Så ska vi bada ;) Men hurni, ni e faktiskt några som läser min blogg.. o jag får inga kommentarer? Släng in en kommentar någon gång, skriv vad som helst, de glädjer mig till 100% :D Btw för er som inte vet de så e jag allergisk mot gråbo (typ gräs), väldigt mycket timotej, Björk och hund :/ Haha jippi liksom :p så de kan bli :-) Meeen de va inte så intressant men vem bryr sej hehe ^^ Kom igen o kommentera, blir ju knappast bättre uppdatering för att ni inte skriver något.. snarare sämre :p Puss <33

Johan Falk - GSI

Kommer ihåg när jag o Mathilda typ satt o skrek för vi tyckte Frank (Joel Kinnaman) va så snygg ;) Och mamma bah: Jag dör…! För han e så ful!!! Jag bah: Nee… :( Taskigt!! Asso de e ju han som gör filmen bra :)<33 Iaf så tömkörde vi idag o de gick jättebra ;) men nu börjar de igen så puss o hej <333
Wippie!! Aasso ja o matti gillar liksom när dem går!! Så sjukt ballt *host* haha x) Nemen de e coooool ;)<3 fett m balla :) oh ja ;)
(javet ful bild på dem men asso när de går o pratar o så annars ser dem ut som töntar) <3333
Puss <33

Nu- Nudlar!

Aa, så e de :) Mamma e å jobbar så jag äter nudlar till lunch :/ Aja, så får de bli ibland :p Sen lite senare, när jag har ätit ska jag till lilla Bailey <3 Idag ska han bli tömkörd o imorgon tror jag att jag rider ut :) <3 Nej juste, ska rida lektion imorgon o på onsdag rider jag ut :) Så va de!! Juppidupp :s Vet inte riktigt vad jag ska skriva om…. jo att jag e trööööttt!!! Haha x)
Tänkte ha "Önskeinlägg", ni får kommentera om vad ni vill att jag ska skriva om eller så :) Låter de bra? Sätt igång då!!



Puss <33

Musik in my <3

Nu sitter jag o lyssnar på musik, lite olika bra låtar.. :-D Aa, men idag så gick Bailey in vid lunch för de va så dåligt väder o de regna.. så hur kul skulle de vara att vara nästan själv ute i regent :? Ne men iaf så borsta jag honom o gosade lite sen ställde jag in honom så fick han mellis vid 4 så åkte vi till My One o köpte ett par marinblå ridbyxor, de kommer bli skitsnyggt till mitt beiga schabrak som har marinblå kant med de marinblåa benlindorna!! Wieee! :) Och en beige piké ofc ;)<3 Så köpte jag en Ben & Jerry som jag åt i bilen på väg till stallet igen Mumss !! Jag gick iaf med Baylan (som hans nya snabba smeknamn har blivit, nivet när man bara måste ropa på honom eller säga något haha) idag i 40 min för vi red ju lektion igår och gud va busig han va :P När jag gick med honom studsa han bredvid mej o tog tag i tygeln o allt :D Haha x) Sen tränade vi att han skulle stanna o backa när jag sa till o han va jätteduktig, sen la han sin mule på min axel o somnade ett tag :) Gulle!!! <33 Iaf sen åkte jag o pappa o satte upp en presenning (stavning) på taket, eller a en vägg. Pappa gick upp på den där ställninigen ni vet byggare har o ja bah: Har du gjort den? Pappa: Ja :) Oj, hur många dagar tog de? Pappa: Några timmar kanske :p Haha x) Ni ser på bilden sen att han står på tre plankor.. skakiga, jag bah: Fattar inte hur du vågar stå där uppe!! Pappa: Inte jag heller :s Asso de va skit ostadiga och liksom stod o skakade :s Hjälp!! Haha xd <3 Men nu har jag precis ätit och tänkte väl ta o dö snart i soffan :P <33
kolla liksom :)
han tog min handske!! -.-'
meeen… de e pussar ändååååå ;)<3333333333333
bus ;)<33
Puss på er o hoppas ni får en bra kväll ;)<333

They say bad things happen for a reason

Jag tänker inte säga att du va den finaste ponnyn i hela världen, jag tänker heller inte säga att du va den snällaste ponnyn i hela världen för då ljuger jag. Och de tänker jag inte göra, för du va inte den finaste ponnyn i världen och du va inte den snällaste! Men du va fin, så snäll, så gullig, så rolig, så busig och mycket mer. Men vi hade våra stunder då vi inte likosm höll me varandra. Men när vi va på samma sida, hade roligt och sånt då va du verkligen bäst! Men har lärt mig så mycket när jag har haft dej. Balans, styrka, tålamod och massa mer! Jag glömmer dej inte, ALDRIG! <3

Puss <33

Outfit från igår

Linn:

Hjälm: Nån Champion tror jag.
Piké:American Eagle
Ridbyxor: Pikeur
Handskar: CRW
Ridstövlar: Königs
Bailey:

Träns: Gold Medal
Sadel: Amergo Vega
Schabrak: Equiline, fast jag tror att de e ett showmaster. Fast mammor har oftast rätt (enligt dem själva) :P
Paddar: Horze
Benlindor: Horze
Puss <33

Jag sover

Aa så e de så jag kan inte blogga men jag lägger upp bilden från igår sen när jag har vaknat :) Puss

Jag lovar..

...bilder från träningen.. eller iaf våran outfit kommer snart :) Ni vet, måste ladda upp bilderna från datan o nu sitter jag med min gölliga iPad <33 Hoppas ni orkar läsa om min o Bailey knasiga lastning idag :-/ haha Men iaf, tänkte berätta om den lilla kluriga lastnings dagen idag!! Som vissa vet, åkte jag å tränade med Bailey ;) Vi skulle lasta o åka iväg, ja.. om vi fattar de kort gick det åt skogen haha :p Jag gick med en morot i handen rätt in i transporten.. men Bailey tyckte väl att han inte skulle gå in i en sån där transport när man har åkt i en fin buss tidigare :p o de kan jag förstå, haha men han testar ju nu i början!! Men, när 2 andra kom och hjälpte oss gick han in ( man e tvungen att vara många när en ska stå där o en där osv) men de varade inte länge innan han kastade sej ut, jag fastande med min hand för jag stod utanför med en lina för att hålla bakom som en "bom" innan den riktiga kom på sin plats:/ Eftersom Bailey bara kastade sej ut kunde inte mamma hålla kvar, min hand drogs med och Bailey va lös :) Jippey! Men som tur va sprang han fort som fan rent ut sagt in i stallet där några tog tag i honom och jag kom gående bakom för att hämta min busiga ponny med min ömma hand :'C haha :) så farligt va de faktisk inte. Sen fick vi iaf in honom :) Vi körde iväg... Sedan va de att lasta ur... ja, hur skulle de gå va frågan? Han kastade sej ur och snubblade, klant! Men de gick bra ;) De gick iaf skitbra idag, jag fick honom verkligen i samlad galopp, att han liksom skulle trampa under sej ordentligt o de gjorde han!! Duktiga pålle <33 Du e så fin :) Nu känns det riktigt bra, börjar ju lära känna honom :) <3 :*> hihi ^^ men sen skulle vi ju in igen på vägen hem o de gick ju åt pip svängen de också .. men de GICK!!!!!!! <333333 Puss på dej Bailey!!!!!!!!!!! Nu ska jag nog gå o lägga mig eller ja, kanske inte riktigt än :p Puss

Svar på frågestunden!

pauliiiiiiiiiiiiiiiiiiine om Frågestund :):
vem var din favo häst när vi red på hägerneholm ?
Rosa eller Blåååå? 
Häste eller ponny<3
<333333333333333333333

Svar: Rubin tror jag att han hette va? Han va min favorit innan jag fick Knekten :)
Rosa eller blå… babyblå o babyrosa e ju typ de sötaste båda, ka nog inte välja :/ Men om de skulle vara vanlig blå (typ mörkblå) eller rosa, då skulle jag ta rosa ofc ;) <33
Ponny såklaaaaart ;)<333
oliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivia om Frågestund :):
hääääääär kommer liiiite frååågor :P <3
* Kommer du hoppträna Bailey lite elr ibland?
* Kingsland vs Mountin Horse?
* Pikeaur vs John Whitaker?
* Vem saknar du mest av allt?
* Bästa vän/Bästa vänner?
haha aaa de var väll alla dåååå dååå!! <3
Du är bland dom äktaste och bästaste tjejerna som finns!!!!!!!!!!!! <3 puss på dig <3

Svar: Han blir väldigt stark eller het eller något så jag kommer nog inte hoppträna i början utan hoppa lite smått själv eller för Therese kanske, men inte hopp hopp träna om du fattar :-)
Kingsland! Pikeur ofc ;) Vet inte, nog Mathilda ;) Bästa vänner :D
Taaaaaaaack ;)<33333333

Vilma om Frågestund :):
Heeeeeej ;) 
När ska du börja tävla med bailey?
Vilken färg är din favvofärg på schabrak o lindor?
Vill du sees ngn dag?? ;)
PUSS <3333333

Svar: Heeeej :) Jag vet inte, jag tror mamma anmäler till lite tävlingar framåt hösten :) Hmm.. på bailey är det nog mörkblå än så länge, ljusblå e gulligt, rosa.. kanske lite "gayit"? men ändå.. de e så sött <33 Jag har inte hunnit testa alla färger än men vi får se, kanske sanfärgat tror jag skulle vara jättefint på hnm ;)<333
Jaaaaaa, de vill ja!!!!!! <333333
Pusssssss <33333

Pusssss ;)<33333

Man kan ju inte säg att jag har den bästa statestiken, haha!

Men jag bryr mig inte riktigt, ni som läser gör mig glad! Tack :D
Ridpasset igår: Jag tog in honom vid halv 4 för att de va nästan inga hästar ute :s Han fick mellis och vi åkte iväg till ett ställe sen vid 17 åkte vi till stallet och där träffade jag Linda och vi stod där vid banan där dom hade hoppträning och skrattade jättehögt, eller iaf jag :p Haha <33 Men sen vid 18 ställde jag ut Bailey i gången och började göra iordning honom och de blev blå outfit :) Passade honom jättebra!! Jag har aldrig helt rena tröjor när jag ska rida pga Bailey som ska gosa lite först :*) Thihi :)<3 Jag började med att skritta ut ett tag o då kissade han såklart, fast innan passet (de va ju skönt) Sen red jag o de blir aldrig lika bra som när man rider lektion men han va jättefin ändå. Jag fastnade lite i inne handen men när mamma hade sagt till min nån gång så tänkte jag på de hela tiden o då blev han mjukare i formen… såklart! Sen skrittade jag ut o då kissade han igen, fast lite.. men de e ju bra att han dricker iaf :)
Ja, de va väl lite om igår :) Nu har varit ute med Ragnar o ska snart äta frukost :)





puss ;)

Passet igår :)

Jag började med att borsta o så, Bailey somnade för jag stod ute o fixade honom i en timme så han skulle bli fin ;) Gulle <33 Bailey va iaf jättefin när jag red lektion igår!! Han lyssnade hela tiden för min skänken o vi gjorde roliga övningar hela tiden ;) Sen när vi ridit färdigt skrittade jag ut o då drog han typ till sitt "kiss-ställe" och ställde sig där!! Han har verkligen ett eget ställe liksom <33 Haha xd!! me idag tror jag att jag rider ut :) Får se om någon kanske vill hänka me :D Bilder kommer i andra inlägg för mamma jobbar på "bilddatan" :~( Puss :) <333333

Kommentera mera era...

skitungar ;D Haha, nej då men asso ni får kommentera mera för de blir inte så roligt att inte få några kommentarer ;( De som frågar frågor på frågestunden får en länkning!! Så kom igen nu! <33

btw de går inte att ladda upp bilder för blogg.se suger!!!!!!!!!!!

Puss <33 ;)

15/6 - en regnig dag!

Hej alla människor :p Ja, som ni ser så är de ju väldigt regnigt.. Eller okej, de börjar ju faktsikt klarna upp nu men för lite mindre än en timme sen spöregna de verkligen :( Jag, Hanna o mamma skyndade oss till stallet för att ta in lilla Bailey !! När vi kom fram hoppade vi ut ur bilen och jag sprang och tog in honom. På vägen in började de regna mer och Bailey gillade nog inte regnet så himla mycket så han blev jätte busig o sprang på sidan o allt :p så gulligt <3 Sen ikväll ska jag rida lektion, längtar!! Men nu ska jag o mamma till Täby c o fixa lite grejor :) Glöm inte frågestunden i förra inlägget !!
Så fin blev jag :)
Puss <33

Frågestund :)

Nu i början av min bloggkarriär *host* haha! Tänkte Jag ha en frågestund, du får ju ställa vilka frågor som helst. På vissa frågor kanske jag inte riktigt kan svara på lika bra som på de andra :) Men iaf så fråga på nu! Jag kommer svara på frågorna oavsett hur många som kommer men de skulle vara trevligt om de blev framåt 2 frågor i varje kommentar :p<3
Va tvungen att lägga ut den här även om de e sommar :)<33

Till Gabriella :)

Nu måste jag äta frukost och sen gå ut med Ragnar för vi ska ju till Gabriella så.. jag slänger väl in ett inlägg där i guess :) <33 Sen får ni en liten bildbomb för att ni inte ska tycka att de är tråkigt att läsa! Glöm inte att kommentera i inläggen :-D

Fått en iPad <3

Nu sitter jag och bloggar från min älskade iPad <33 Jag öppnade den precis så jag e ju inget proffs, än! x) Men ni får ju inga bilder eller så tyvärr men himla bra uppdatering :) Va nöjd me de <3 Men ja, så e de <33 Ipaden som e min mammas oxå, fast mer min eftersom mamma har en Mac som hon har alla bilder o sånt på <3 Men ni kommer ju få bilder iaf i minst ett inlägg om dagen o nu när det e sommarlov kommer jag hinna lägga ut massa bilder o sånt :p Puss från en fett glad Linn <33

Avslutningen :)

Vi började i skolan som vanligt, städade lite och sånt ni vet ;) Efter lunchen slutatde vi o då va klockan typ 11.10 och då drog jag o Mathilda hem till mig xd! Vi satte oss och messade med några, snackade och sen åkte vi ner vi till statiol på min opumpade cykel och köpte en cola, en fanta, en bubbelchoklad och en geisha (stavning). Den bästa mellisen :) <3 Sen vid 14.40 började vi göra oss iordning :) Sminka oss, platta håret.. ni fattar :) De vi tejjer måste göra !! x) Aa, sen blev vi skjutsade till kyrkan och där satt vi i 1.5 timmar :/ Jag och Mathilda var tvungna att göra en sak så vi smög ut från kyrkan o alla kollade såklart på oss… pinsamt :P Haha !! Men sen va de slut så då åkte vi till skolan, fikade och fick våra omdömen ;) Jag e nöjd med mina omdömen! ÖM (övermålen) i allt förutom spanskan o idrott :p Fast våran idrottslärare e inte snäll.. hmm så e de enligt mej o några till i guess ;)
'
Jag har en blank ponni, k bry men ändååå!!!! <333
Puss

Jag vet att jag...

inte hrr uppdaterat men jag är sjuk och har haft skolavslutning ;/ så jag skriver sen om dagen för jag dör, kan inte andas utan att hosta, feber, snuvig o allt så hej då :) bilder kommer ikväll eller imrn bitti ;) <33 Puss

Skolan, därför ingen bild :(

Halo, e i skolan nu och därför kan jag inte ladda upp bilder och därför tänkte jag svara på Elins kommentar: Härmapa på tränset :))) Svar; Hade absolut ingen aning om att du hade de :s Våran kompis/sadelmakare tipsade om de :) Har ju aldrig träffat dig i stallet o då har jag ju inte sett ditt träns :D haha!! Eller har du också de?? Puss

Duktiga Bailey!

Hej o hå, kom precis från duschen och nu tänkte jag berätta lite om passet idag!
Började med att borsta! Jag tror jag stod och pysslade med honom i ungefär 1 timme! Jag testade att tempa honom, och ska göra de nu varje dag några dagar så jag vet vad hans normaltemp e. Men han va iaf jätteduktig och stod helt stilla. Hans outfit va:
Träns:

Ett nytt, dressyr med bred nosgrimma! Märke: Gold Medal 749:-


Sadel: Amerigo Vega

Schabrak: Jacson blå kant 399:-


Benlindor: Blåa, Jacson 169:-

Boots: Svarta Equi-Guard 189:-


Rätt fint faktiskt! Iaf, så red jag ut i början. Han va så lugn o fin. Sen gick jag in på banan och de va en som hade lektion och de kade bommar och ett hinder så Bailey dog mot hindret hela tiden, så suktad :-) Och han blev så busig och började studsa :P Haha x) Sen efter 50 min ungefär så gick vi ut, ställde oss i gräset.. o han kissade! Han har "sitt" ställe nu <3 Vi skrittade av i ca 15 minuter ute i naturen. Vi red förbi en cykel som stod upponer vid stigkanten och han blicka den inte ens så ja, rätt cool ponni jag har! Han har inte taktat en ända gång!! <33



De pannbandet han har nu följde bara med tränset, ska byta till mitt jättfina! <3


Puss



Svar:

&lEmelie om 11/6:
Grattis till fina ponnyn Linn :D 
Hur gammal är han ? ;) har han tävlat något ? Hoppat eller bara dressyrat ? :P 
Vart står winchester nu ? :) jättefin tavla !
Lycka till med nya ponnyn nu ! :D 
Kram!

Svar: Han är 9 år :) Han har tävlat upp till LA, men har kapacitet för mer, absolut! Han hoppade, men har va lite för stark och blev väldigt het typ, så de skolade om honom till dressyponni, ungefär så var det tror jag :p Försäljningen är inte helt klar ännu, men jag svara på din fråga när allt är klart! ;D Tack för att du kommenterar! Kram!

Puss



Nya saker till Bailey!

Jag o mamma köpte några saker igår men jag tänker inte lägga ut bilder på allt utan bara en outfit vi köpte :) <3
Jacson- 399:- (De va ett dressyrschabrak)
Sen hittar inte jag bilder på benlindorna och jag kan inte ta kort för de är i stallet men de va blåa benlindor, samma färg som kanten på schabraket. Jacson benlindor- 169:-
Sen boots, kankse inte precis dem där men iaf, svarta boots ;) Hade dem igår! <3 Vet inte priset -.-'
Puss /Linn

11/6

Hej, nu tänkte jag berätta om allt som hände igår :)
Winchester: Dagen började med att jag och Olivia åkte och hälsade på Winchester. Vi såg att han stod i en fantastisk gigantisk hage med en valack :) Så jag och Olivia gick dit och letade efter honom i den stora hagen :p Vi såg honom stå längst bort (såklar) och beta så vi gick dit och började krama honom och så. Efter en stund började tårarna rinna på oss båda :'( Men vi skrattade ju såklart för de va ju lite roligt att vi stod där och grät bredvid en ponni ;)<3 Haha :) Vi stod där ett bra tag tills vi bestämde oss för att vi skulle gå, man kunde ju inte stå där hur länge som helst :P Så vi började gå och lilla Winchan följde efter oss :'( :) Då stod vi där ett tag till, men sen började vi gå därifrån :) Mamma bjöd oss på fika och sedan åkte vi därifrån :) btw jag fick en jättefin tavla på winchester av olivia<33
Bailey: Jag o Olivia tog in Bailey från hagen. Han va mycket lugnare idag och så stannade när jag stannade osv :) Han och mellis och så gick han i och sov lite liksom ;) Jag o mamma vi satt ute med Ragnar (i skuggan såklart) och smorde lädergrimman och fixade träns osv. Jag gick in till Bailey och klappade på honom och gav honom en morot :p Jag ställde honom i gången och började ryckta i ungefär 20 min. De blev en rätt kort stund men sadelmakaren kom så fort :) Jag visiterade honom och hittade en äcklig fästing :( Blää..! Han börjar bli jättelugn när han står i gången för i början va han rätt.. jaa… han skulle kolla in allt men de e ju fullt förståiligt (stavningen suger :s). Vi gick ut med honom på banan och så provade vi. Jag fick till alla galoppfattningar i slutet! Så *stolt*! Hon som provar sadlar är en "ridintruktör" hon jobbar nog inte som de utan.. aa vet inte men de gick jätte bra!! Vi har hittat en sadel nu!! :D Sen skrittade jag ut på honom o han va jätteduktig!
Kommentera vad ni tycker om Bailey, har ni några frågor om oss osv? ;)<3
Puss

Ny blogg!

Hej hopp!
Jag heter Linn och på denna blogg kommer jag mest att blogga om min nya ponny Bailey, min hund, vardag och lite annat "smått o gott" xd! Jag är en person som lätt driver i texter, och såklart i nästan alla bilder jag lägger upp :p En toppensak att veta ;)<3 Haha x) Fast nee.. men som sagt har jag ju en ny ponny. Han är en 9 årig New Forest valack. Han är en go kille med hjärtat på rätt ställe, men han har sina små hyss :P Han blev valack när han va 4 år (alltså lite senare än "vanligt") så han blir lite "hingstig" och ser ut som en hingst när han blåser upp sig! Men de är bara gulligt <3 Ja, sen har jag ju en hundvalp, fast han är inte så mycket till valp längre för han e 11 månade och några veckor x) Jag ställer ut Honom o de går jättebra! Han har fått sitt första Cert nu för nån vecka sedan.
De va väl lite om mig och mina djur, jaa.. mest om Bailey o Ragnar då x)


Ragnar är en Rack Russel för er som inte ser de ;P


Idag när vi kom från hagen ;)<3


/Linn <33

RSS 2.0